Lumnitzer nővérek

Étterem- és kocsmaajánlók megalkuvás nélkül. A Lumnitzer nővérek előtt semmi sem maradhat rejtve, az ország bármely pontján felbukkanhatnak – és akkor az Isten irgalmazzon minden szakácsnak és felszolgálónak! In memoriam B.P.

Utolsó kommentek

  • Erzsi mama konyhája: Hát hol is kezdjem.... 2004 ben nagymamám emlékére ,alapozva a XI.ker.Pajkos utcában nyitottunk eg... (2009.08.11. 21:47) Lidi mama konyhája
  • rgbr: Hát ezt jól megszerkesztetted, Gábor, rá se ismerek a szövegemre:D Hja kérem, éljen a szerkesztői ... (2009.05.06. 18:14) Marika néni kávézója
  • Jackass: Jó döntés volt a Mister-ezés, kutya.... szagú lett tőle a böfögés ! (2009.05.06. 12:24) Mister-misztérium
  • Utolsó 20

Archívum

Címkék

2009.05.05. 19:17 V. Dorina

Beszkárt söröző és étterem

 

Az Akácfa utcát mindenki ismeri. Főleg azok, akik tömegközlekedéssel járnak, és már legalább egyszer otthon felejtették a bérletüket. Az esetleges kellemetlen élmény mégis azonnal a feledés homályába vész, ha betérünk (a bírság kifizetése után) a Beszkárt sörözőbe.

Maga a hely tökéletesen harmonizál a Budapesti Közlekedési Zrt. arculatával. A bejutáshoz egy szűk, hosszú lépcsőn kell leereszkednünk, ami határozottan az aluljárók, mozgólépcsők hangulatát idézi. Ha sikeresen vettük az akadályt, egy ötven évvel korábbi villamosbelsőben találjuk magunkat.

A kocsma igényes berendezése mellőzi a lyukasztókat, azonban széles padok és asztalok várják a betérőt. Az biztos, hogy ez nem az a zeg-zugos taverna, ahol csak egymáson átgázolva tudunk eljutni egyik ponttól a másikig. Az itallapra sem lehet panaszunk, sőt, az étlap is meglepően gazdag. A Beszkártba tehát már kora délután is érdemes betérnünk, ha evéssel szeretnénk egybekötni a baráti iszogatást.

A helyiség egyetlen hátránya, hogy nincs benne televízió, úgyhogy a fontosabb sportesemények alkalmával a vendégkör egy része fizetés nélkül távozik, rosszabb esetben pedig el se jön. Mindazonáltal a hely csöppet sem érdektelen, hiába, hogy a játékgépek is hiányoznak, a zene pedig csak háttérzajként szól, azért a Beszkárt jó alkalmat kínál a bírságból visszamaradt aprópénz elköltésére.

Étel: 3

Ital: 3

Hely: 4

Összesen: 3

Szólj hozzá!

Címkék: sör kocsma étterem


A bejegyzés trackback címe:

https://lumnitzer.blog.hu/api/trackback/id/tr591104781

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása