Lumnitzer nővérek

Étterem- és kocsmaajánlók megalkuvás nélkül. A Lumnitzer nővérek előtt semmi sem maradhat rejtve, az ország bármely pontján felbukkanhatnak – és akkor az Isten irgalmazzon minden szakácsnak és felszolgálónak! In memoriam B.P.

Utolsó kommentek

  • Erzsi mama konyhája: Hát hol is kezdjem.... 2004 ben nagymamám emlékére ,alapozva a XI.ker.Pajkos utcában nyitottunk eg... (2009.08.11. 21:47) Lidi mama konyhája
  • rgbr: Hát ezt jól megszerkesztetted, Gábor, rá se ismerek a szövegemre:D Hja kérem, éljen a szerkesztői ... (2009.05.06. 18:14) Marika néni kávézója
  • Jackass: Jó döntés volt a Mister-ezés, kutya.... szagú lett tőle a böfögés ! (2009.05.06. 12:24) Mister-misztérium
  • Utolsó 20

Archívum

Címkék

2009.05.06. 16:55 Mértkellnick?

La Notte kisvendéglő és pizzéria

Ha életünk egyszer eljut abba a kritikus periódusba, hogy a McDonald-os kajától végképp megcsömörlünk és a Szuper Farmer Sertésburgerhez járó elektromos gumicsirke sem okoz már különösebb katarzist, akkor ideje felkeresnünk a La Nottét.


 

Noha az étterem valamilyen kifürkészhetetlen okból közvetlenül a körforgalom mellé épült, a motorzúgás alig hallatszik be, odabent mintha elfújták volna.

A hely külön előnye, hogy áprilisban nyitott meg újra, úgyhogy rengeteg akcióval, és megújult belsővel vár minket, ráadásul a reneszánszra való tekintettel nem csak az arculat, de az étlap is frissült. A vegetáriánusok számára sem érdektelen pizzaválaszték mellett a hagyományos ízek kedvelői is megtalálják a maguk számítását, az orjalevestől kezdve a marhapörköltön át a füstölt csülökig minden megtalálható a listán. Az étterem külön kuriózumai közé tartozik az „Érden csak nálunk!” szlogen alatt futó Ráczponty, Ratatouille (francia padlizsános lecsó) és a Fűszeres nyúlcomb párizsi módra. Ami a desszerteket illeti, az átlagos kínálatot hozza az étterem: palacsintát, somlóit, gesztenyepürét és – ha még bírjuk gyomorral – dióban forgatott túrógombócot ehetünk.

Árak tekintetben a La Notte a középmezőny versenyzője, egy Cola 250, egy ásványvíz pedig 150 Ft, egy bolognai 1090, míg a struccsült potom 3000 Ft.

A kiszolgálás korrekt, szinte azonnal letámadnak, mikor leültél, és akár húszszor is kijön a készséges pincérlány vagy fiú, ha nehezedre esik választani az étlap kínálata közül. Az egyetlen negatívum, hogy étkezés közben is odajönnek, és megkérdezik, hogy ízlik-e az étel. Nálam az evés egy rituálé, úgyhogy nem szeretem, ha zavarnak közben, de mások biztos azt mondanák: milyen figyelmesek.

Egyébként jelenleg különösen érdemes a La Nottéba látogatni, mert egy pizza áráért most kettőt kapunk, ami bizony jól jön, ha le kívánjuk nyűgözni kedvesünket, de még nem érkezett meg az ösztöndíj...

Étel: 5

Ital: 3

Hely: 4

Összesen: 4

Szólj hozzá!

Címkék: étterem olcsó pizza


A bejegyzés trackback címe:

https://lumnitzer.blog.hu/api/trackback/id/tr901106503

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása