Lumnitzer nővérek

Étterem- és kocsmaajánlók megalkuvás nélkül. A Lumnitzer nővérek előtt semmi sem maradhat rejtve, az ország bármely pontján felbukkanhatnak – és akkor az Isten irgalmazzon minden szakácsnak és felszolgálónak! In memoriam B.P.

Utolsó kommentek

  • Erzsi mama konyhája: Hát hol is kezdjem.... 2004 ben nagymamám emlékére ,alapozva a XI.ker.Pajkos utcában nyitottunk eg... (2009.08.11. 21:47) Lidi mama konyhája
  • rgbr: Hát ezt jól megszerkesztetted, Gábor, rá se ismerek a szövegemre:D Hja kérem, éljen a szerkesztői ... (2009.05.06. 18:14) Marika néni kávézója
  • Jackass: Jó döntés volt a Mister-ezés, kutya.... szagú lett tőle a böfögés ! (2009.05.06. 12:24) Mister-misztérium
  • Utolsó 20

Archívum

Címkék

2009.05.04. 14:11 Mértkellnick?

Café Aloé

 Ha az Oktogon környékére sodor minket a kíméletlen kenyérharc, vagy eltévesztettük a Művész mozi kedvezményes napját, ne aggódjunk, van élet a Liszt Ferenc téren túl is!

 
Bátran fordítsunk hátat Ady vérágas szemének, és keressük fel a Zichy Jenő utcát, azon belül is a Café Aloé pincehelyiségét. Napimádó hölgyismerőseinket riogassuk ufó-támadással, a klausztrofóbiásokat pedig zavarjuk haza, társaságunk férfitagjainak  azonban elegendő lesz a bőséges koktélválasztékot megemlíteni.
 
A Café Aloé beltere megfelelően tágas és otthonosan barna, nagymamánk bútorainak kényelmét idézi, az emlékezetes dohszag nélkül. A zenegép és a közlekedőbe telepített darts ugyan árnyal valamennyit képen, de ha adunk egy esélyt a helynek, hamar kiderül, hogy Dj Bobo itt már korántsem annyira népszerű, mint a külvárosi zugkocsmákban, és a legutóbbi haláleset óta már a céltáblára is csak tökmaggal lehet dobálni.
 
 
A személyzet fiatalos, és nem erőltetnek semmifajta kamcsatkai műselyemből fércelt egyenruhát, meglehetős sebességgel és precizitással dolgoznak és gyakran még egy kis figyelmesség is telik az erejükből, ami egyenesen riasztó a Kárpátok innenső oldalán.
 
Italokból bőven válogathatunk, amilyen kávét, koktélt vagy röviditalt nem találunk a kínálatban, azt valószínűleg a vámhatóság sem ismeri. Persze sör, üdítő és bor is akad, az árak pedig a belvárosi átlag alatt maradnak (Presszó: 220 Ft; korsó Dreher: 390 Ft). Ami külön erény, hogy bár konyhája nincs a helynek, azért fogyaszthatunk a chips-ropi-mogyi ultimate hármas mellett még különböző szendvicseket, péksüteményeket, de akár pizzát is, igaz, utóbbi tésztáját feltehetően nem helyben gyúrják.
 
Természetesen elmés akciók (pl. Visszatérő nap: aznapi busz- vagy vonatjeggyel 20% kedvezmény vasárnaponként) és pontgyűjtő játék is dukál az Aloéhoz, utóbbival már két és félmilliós fogyasztás után rendelkezésünkre bocsátják a helyet egy felelőtlen éjszaka erejéig, úgyhogy érdemes betérni és kivenni részünket az elsőségért folytatott harcból.
 
Étel: 3
 
Ital: 5
 
Hely: 4
 
Összesen: 4

Szólj hozzá!

Címkék: sör kocsma kávézó


A bejegyzés trackback címe:

https://lumnitzer.blog.hu/api/trackback/id/tr381102275

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása