Lumnitzer nővérek

Étterem- és kocsmaajánlók megalkuvás nélkül. A Lumnitzer nővérek előtt semmi sem maradhat rejtve, az ország bármely pontján felbukkanhatnak – és akkor az Isten irgalmazzon minden szakácsnak és felszolgálónak! In memoriam B.P.

Utolsó kommentek

  • Erzsi mama konyhája: Hát hol is kezdjem.... 2004 ben nagymamám emlékére ,alapozva a XI.ker.Pajkos utcában nyitottunk eg... (2009.08.11. 21:47) Lidi mama konyhája
  • rgbr: Hát ezt jól megszerkesztetted, Gábor, rá se ismerek a szövegemre:D Hja kérem, éljen a szerkesztői ... (2009.05.06. 18:14) Marika néni kávézója
  • Jackass: Jó döntés volt a Mister-ezés, kutya.... szagú lett tőle a böfögés ! (2009.05.06. 12:24) Mister-misztérium
  • Utolsó 20

Archívum

Címkék

2009.05.07. 12:37 Mértkellnick?

A Borgödör

Ha  az előzőekben a La Nottét felmagasztaltam, akkor az egyenlőség jegyében most a Borgödörrel sem tehetek másképp. Persze az utóbbi hely egészen másképp jó, mint a La Notte, de megvan a maga létjogosultsága, más vendégkört vonz.
 

A Borgödröt elsősorban olyan napokra találták ki, amelyeken úgy kelünk ki az ágyból, hogy utáljuk magunkat és az egész világot, ilyenkor direkt kapóra jön egy hely, ahol a fele közönség antiszociális, a másik fele pedig olyan emberekből áll, akikről bár nem feltételeztük volna, de voltaképpen országos cimboráink.

A Borgödör amolyan mezei kis kocsma, de nem a „késdobáló” fajtából, hanem annál egy fokkal kulturáltabb intézmény, ahova szívesen járnak az emberek inni, kiabálni és az amatőr vagy kevésbé amatőr zenekarok koncertjeire bulizni. Merthogy a hely talán legvonzóbb tulajdonsága, hogy minden pénteken fellép egy helyi (azaz érdi) vagy egy nem egészen helyi – de minőségében hasonló – rockbanda; szóval, ha péntek, akkor party, ha pedig party, akkor Borgödör! Persze a koncertek idején készüljünk fel minden eshetőségre, lehetőleg ne fehér koktélruhában lejtsünk a helyen, mert a ránk zuhogó söresőtől sehogy sem menekülhetünk, jobb tehát előre megerősíteni magunkat.

A Borgödör egyébként rendkívül jó fekvésű, közel találjuk az állomáshoz, az árakról pedig annyit kell megjegyeznünk, hogy csak a Jóisten menthet meg minket egy kiadós másnaposságtól… Pincért azonban ne várjunk, az önmegvalósítás zászlaja alatt nekünk kell a pulthoz fáradni, ellenben minden pénteken más italakcióval kényeztetnek bennünket, úgyhogy érdemes jó gyakran benézni, hacsak nem a Borgödör melletti – szintén jó kiállású – tinidiszkóba vágyunk inkább.

Étel: 2

Ital: 5

Hely: 4

Összesen: 4

Szólj hozzá!

Címkék: sör kocsma olcsó


A bejegyzés trackback címe:

https://lumnitzer.blog.hu/api/trackback/id/tr821107918

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása